تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/29 - 21:11
کد خبر: 482344

کشتی فرنگی قهرمانی جهان/ قرعه‌هایی سخت و مسیری دشوار پیش روی ایرانی‌ها

کشتی فرنگی قهرمانی جهان/ قرعه‌هایی سخت و مسیری دشوار پیش روی ایرانی‌ها

نگاهی کوتاه به قرعه کشتی‌گیران کشورمان نشان می‌دهد در برخی از اوزان شرایط سخت و مسیر رسیدن به مدال دشوار است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان از فردا به میزبانی بلگراد آغاز خواهد شد که قرعه‌کشی مسابقات امروز انجام شد. 

نگاهی کوتاه به قرعه کشتی‌گیران کشورمان نشان می‌دهد در برخی از اوزان شرایط سخت و مسیر رسیدن به مدال دشوار است. اگرچه فرنگی‌کاران ما در جهان و المپیک صاحب مدال شده‌‌اند اما با بازگشت روس‌ها قدرتمندان زیادی وارد میدان خواهند شد. ورزشکاران مطرح آذربایجان، صربستان، ترکیه و کوبا را هم نباید فراموش کرد که برخی از آنها با فرنگی‌کاران کشورمان در یک گروه قرار دارند. 

الدنیز عزیزلی نفر اول جهان در وزن ۵۵ کیلوگرم با پوریا دادمرز در یک گروه قرار دارد. در وزن مهدی محسن‌نژاد هم قهرمانان جهان از قرقیزستان و ترکیه قرار دارند. شارشنبکوف و کمال نفرات دوم و سوم جهان هستند. 

به نظر می‌رسد در این بین کار محمدرضا گرایی از همه سخت‌تر باشد چرا که ۳ مدال‌آور جهان و المپیک در گروه او قرار دارند. حسرت جعفراف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان، ابراهیم السید دارنده مدال برنز المپیک از مصر و لوئیز اورتا سانچز قهرمان وزن ۶۰ کیلوگرم المپیک از کوبا نیز در گروه گرایی قرار دارند.

محمدعلی گرایی در همان مبارزه اول حریفی از روسیه را پیش رو دارد که در صورت برتری باید برای رسیدن به طلا مدال‌آوران جهان و المپیک را از پیش رو بردارد. محمدهادی ساروی و امین میرزازاده هم همانند سایر کشتی‌گیران کشورمان با چهره‌های نامدار در یک گروه قرار دارند. 


بعد از نتایج ضعیف کشتی آزاد حالا نگاه‌ها به کشتی فرنگی است. باید دید شاگردان حسن رنگرز در این یک سال چه کرده‌اند و روی تشک چه نمایشی خواهند داشت. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top